Meedoen

Wil je op één of andere manier bijdragen aan of meedenken over ons videoplatform? Vinden we heel leuk! Kijk hieronder wat je kunt doen als...

je scholier bent

Jouw oordeel is voor ons superbelangrijk. Lijkt het je leuk om mee te denken over de ontwikkeling van het videoplatform, als eerste nieuwe features te testen en je ongezouten mening te geven over onze ideeën? Meld je dan aan voor ons Testteam. Voor meer informatie, stuur een mailtje naar Roos Smetsers.

u docent bent

Misschien maakt u zelf uitlegvideo’s en wilt u daar zoveel mogelijk scholieren mee helpen. Dan komen we heel graag met u in contact. We horen ook graag van u als u een collega heeft of iemand kent die zulke video's maakt. Zelfs als u geen video’s maakt en niemand kent die dat doet, maar graag uw mening wilt geven of mee wilt denken horen we graag van u. U krijgt dan indien gewenst zelf de mogelijkheid om uw video's toe te voegen aan ons platform, deze te bewerken en per serie te groeperen. Dit is volledig optioneel – wij kunnen dit werk ook voor u uit handen nemen, dan hoeft u verder niets nieuws te doen.

Wilt u dat we uw video's toevoegen aan ons platform, neem contact op met redacteur Annemijn. Voor technische vragen en andere tips, stuur een mail naar Jon.